Рецепт: Венский торт Захер (Sachertorte)

  • 43

Сообщение #1«ToYaN» » 14.11.2014, 06:34

Pazanda. Uz : Нафис таомлар сайти

Frikadelkali sho'rva
Сувни қайнаш даражасига олиб келинг. Лавр барги ва таъбга кўра мурч ва туз солинг. Картошкани солиб, оловни ўрта даражагача пасайтиринг. Алоҳида товада сариёғни эритиб, пиёзни солинг. 1/4 - 1/3 чой қошик туз солиб, устини ёпиб, ўрта оловда 3-5 дақиқа давомида пиёз шаффоф рангга киргунча қовуринг. Сабзини солинг ва яна бир чимдим туз сепиб, устини ёпган ҳолда 2 – 4 дақиқа давомида қовуришда давом этинг. Тайёр бўлган аралашмани шўрвага қўшинг.

Источник: http://pazanda.uz/

sportscskamih
Возраст: 12

  • 22

Сообщение #1Inozit » 21.11.2014, 21:34

Как есть суши Определенного порядка, в
yashanya
Возраст: 14
Репутация:103
Дата регистрации: 07.12.2014

  • 32

Сообщение #1TsRofL » 18.11.2014, 20:22

JiGNFRTOVIY
Возраст: 40
Репутация:83
Дата регистрации: 14.12.2014

След.

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот раздел просматривают: 370 гостей